Tandlæge logo Aalborg Tandpleje  -  Østerågade 4, 2. tv
Aalborg Tandpleje - Østerågade 4, 2.tv. - 9000 Aalborg - tlf. Tlf. 98 12 49 38
Besøg os på facebook

Se vores Trustpilot anmeldelser

Aalborg Tandpleje - vores kommetar til anmeldelser på Trustpilot og andre ligende steder.


Denne side vil blive brugt til at kommentere anmeldelser på forskellige bedømmelsessider, som f.eks. Trustpilotdk, eftersom vi ikke kan gøre det på de pågældende sider, uden at købe et firma-abonnement, og det har vi ikke tænkt os at bruge penge på.

Vi får heldigvis meget flotte anmeldelser, som vi er meget glade for, men nogle anmeldelser kan være urimelige (heldigvis kun een indtil videre), og de anmelderser vil vi gerne kommenterer på.

Svar på Hanne´s Trustpilot anmeldelse fra den 19-11-2015 (opdateret den 5-1-2016 og igen den 2-5-2016)
Kære Hanne, du og din mand benyttede jer i 2014 af klinikkens tilbud om et gratis overslag i forbindelse med større behandlinger. Dette var første gang I besøgte klinikken. Det gratis overslag indeholdt for dit vedkommende gratis undersøgelse, 2 gratis røntgenbilleder og et gratis skriftligt overslag. Næste gang klinikken fik besøg af dig var 1½ år efter, hvor det gjorde ondt i een af de tænder, som var indehold i overslaget. Du fik at vide, at tanden skulle rodbehandles. Dette havde du ikke økonomi til, og du og tandlægen blev derfor enige om at rykke tanden ud, hvilket var det eneste alternativ til rodbehandlingen pga. smerter i tanden. En måned efter ringede du klinikken og var utilfreds med, at tanden var blevet rykket ud, da du fik en større erstatning 3 dage efter at tanden blev rykket ud, og dermed havde økonomi til rodbehandlingen. Desværre nævnte du ikke de ekstra midler, den dag tanden blev rykket ud, selvom det ikke ville have ændret på vores krav om kontant betaling fra nye patienter der har ondt. Vi ser nemlig ofte at nye patienter, der kun kommer fordi det gør ondt, glemmer at betale regningen, lige så snart de ikke har ondt længere.
Du skriver i din anmeldelse, at det vil koste 5.000 kr, at få rettet op på "fejlen" hos en anden tandlæge. En skam du ikke brugte samme størrelsesorden på at få lavet en rodbehandling i første omgang, eller endnu bedre, hvis du ikke havede ventet 1½ år efter overslaget, for så kunne du nemlig have nøjes med en plastfyldning af tanden. I øvrigt undre det mig, hvor du vil få en ny tand til 5.000 kr, eftersom en implantat tand er meget dyrere.
Update 19-8-2016: Hanne klagede efterfølgende til regionen over tandbehandlingen. Sagen blev afgort for nogle måneder siden, og Hanne fik ikke medhold i sin klage. Ligeledes blev hendes klage også afvist da hun ankede sagen.

Aalborg Tandpleje tilbyder bla. følgende tandlæge behandlinger:

Undersøgelse og tandrensning

Tandblegning

Paradentose behandling

Proteser

Kroner og Broer

Implantat med krone

Rodbehandling

Smertefri bedøvelse / tandlægeskræk

Bidskinner

Gratis overslag ved større behandlinger